İTÜ’lü Arılar Desteklerinizi Bekliyor!

İTÜ Mezunları Derneği olarak burs verenlerimizin katkısıyla 9 aylık öğretim dönemi boyunca maddi desteğe ihtiyacı olan 400’ün üzerinde İTÜ öğrencisine aylık 1.500 TL burs olanağı sağlayarak onların ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olduk.

İTÜ gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden birini kazanabilmiş fakat maddi zorluklarla mücadele eden bu öğrencilerimizin çoğu, okurken bir veya bir kaç işte çalışmaları nedeniyle geri kaldıkları derslerini yaz okulunda telafi etmeye çabalamaktadır. Günümüz zorlu ekonomik koşulları nedeniyle ilave desteğe her zamankinden daha da fazla ihtiyaç duyan burslu öğrencilerimizin yaz okuluna devam ederek eğitimlerini telafi edebilmeleri için “YAZ OKULU BURSU” adı altında bir burs organize ederek her yıl 100’ün üzerinde ihtiyaç sahibi öğrencimize ayrıca destek oluyoruz.

Siz de burslu öğrencilerimizin Temmuz ayında başlayarak Ağustos ayında sona erecek yaz okulu dönemi için toplam 2.500 TL burs tutarı karşılığında destekte bulunabilirsiniz.

Burs bağışlarınızı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ hesap adıyla Garanti Bankası TR63 0006 2000 3420 0006 2926 92 IBAN no’lu dernek hesabına “YAZ OKULU BURSU” ödemesi olduğunu belirterek yönlendirebilirsiniz. Mezunlarımızın desteği ile ihtiyacın üzerinde kaynak toplanması durumunda, artan tutar bir sonraki yılın burs fonuna aktarılarak öğrencilerimizin yeni öğretim döneminde faydalanması sağlanacaktır.

Şu ana kadar yaz okulu burs bağışında bulunan mezunlarımıza öğrencilerimizin eğitimine gösterdiği hassasiyet ve destek için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

İTÜ Mezunları Derneği
0212 328 34 54